1681 szavazat alapján olvasóink szerint a Peugeot 206 WRC-vel induló páros nyeri az idei ralibajnokság összetett értékelését. Elsőségükre 704 szavazat érkezett, ami az összes voks 42 százaléka. A második legnagyobb csoportot azok alkotják, akiket nem érdekel a bajnokság végkimenetele.

307-en tettek Benik Balázs és Somogyi Pál győzelmére, akik jelenleg 15 ponttal vezetik a ranglistát és akiknek talán a legnagyobb a tényleges esélyük, hogy elhódítsák a címet. Száznál többen az Angyalfi-Kazár kettősre szavaztak, akiknek Subaru Imprezája az egyik legfrissebb fejlesztésű autó a mezőnyben.

A Szabó-Kerék páros győzelmére sokkal kevesebb esélyt látnak olvasóink, erre az eshetőségre 56 szavazat érkezett. Tagai Tamás és Róbert év végi győzelmére 20 voksot adtak le olvasóink. A részletes eredmények itt találhatók.

Új szavazásunkkban arról szeretnénk megtudni olvasóink véleményét, hogy a Mazda3, a részletesen bemutatott új Opel Astra vagy az ötödik generációjához érő Volkswagen Golf néz-e ki a legjobban.