Új autót vásárolni ritka nagy élmény, sajnos azonban nem mindenkinek adatik meg a lehetőség egy nullkilométeres autó beszerzésére. A vezess.hu – az autóvásárlók weboldala mindig is vásárlói szemmel igyekezett segítséget nyújtani az autóvásárlóknak, ezért új autókkal foglalkozó rovataink mellett folyamatosan fejlesztettük használtautó-adatbázisunkat is. Jelenleg felhasználóink átlagosan 4000-5000 autó közül böngészhetnek a hasznaltautok.vezess.hu – használtautó-keresőnkben. A kereső egyszerűen használható szűrőjének segítségével könnyen választható ki a leginkább tetsző típus, legyen légkondis vagy sem, benzines, dízel vagy akár gázzal működő.

Ezentúl tartalmi szinten is segítséget kívánunk nyújtani látogatóinknak azzal, hogy a használtautó-piac legkedveltebb modelljeit mutatjuk be. Ma három autóval indítjuk el a HA-Tanácsadó rovatot, ám hetente újabb és újabb modellek kerülnek fel majd a listára. Egyelőre az első generációs Renault Megane-ról, a Nissan Almeráról és a Mazda 323-asról olvashatnak új rovatunkban. Saját tapasztalatainkat egy-egy tulajdonosi véleménnyel is kiegészítettük, de várjuk minden kedves olvasónk észrevételét is, amit a cikk alján lévő fórumba közvetlenül le is írhatnak. Reményeink szerint a piaci tájékozódásban segítségükre lesz az is, hogy a cikkek alján használtautó-keresőnk első 10 autóját is megtalálják az adott típusból.

Megújul Programajánló rovatunk is, ahol ezentúl a legérdekesebb autós események mellett a teljes hazai és nemzetközi versenynaptárat is megtalálják majd.