Extrém terepjárós kalandtúra

Úttalan utak, leküzdhetetlennek tűnő akadályok, járhatatlannak látszó hegyoldalak, vadregényes, terepjárózásra kiválóan alkalmas terület. Egy lelkes csoport, megannyi megbízható, jól felkészített LAND ROVER TEREPJÁRÓ és sokat próbált, tapasztalt sofőrjeik. Furcsábbnál-furcsább szerkezetek, homokfutók, terep go-kartok várnak ránk. Rövid, de pontos vezényszavak hangzanak, mindenki tudja mi a dolga, mindenki fel van pörögve, mind együtt küzdünk a siker érdekében. Műholdas navigációs rendszerek, hi-tech computeres berendezések, hozzáértő segítők támogatják munkánkat. Leegyszerűsödnek, ugyanakkor felerősödnek az ember érzései. Nincs stressz, semmi sincs a másik világból, ami megzavarna. Itt most nagyon-nagyon JÓ minden. Bátorítjuk egymást, bízunk magunkban és a csapatban.

Fáradtan, meggyötörve, de eljutunk a végcélig. Ez ér valamit, lehet, hogy ez éri a legtöbbet. Van a TERMÉSZET, vannak a KOLLÉGÁK, vagyunk MI, vannak érzéseink, félelmeink, vágyaink. Ilyen egyszerű, nem kell más. Ez lenne a SZABADSÁG? Egyre nehezebb, egyre messzebb kell menekülni a hétköznapokból, hogy megtaláljuk.

Sikerült, megcsináltuk, ismét többek lettünk. Kiderült, az utak mégsem járhatatlanok, az akadályok nem leküzdhetetlenek, csak bízni kell MAGUNKBAN, TÁRSAINKBAN, a CSAPATBAN.

Egy terepjárózásra kiválóan alkalmas, kb. 200-500 hektáros területen zajlik a program. A résztvevők 4 fős csapatokban elfoglalják helyüket a terepjárókban, ettől kezdve „csak” magukra, illetve a rádióösszeköttetésben lévő társaikra számíthatnak. A sokat próbált sofőrjeink vezette autóinkat a csapattagok irányítják majd műholdas navigációs eszköz, a GPS segítségével. A területen jó néhány koordinátát helyeztünk el, melyeket különböző begyűjtésre váró tárgyak, vagy játékos, kalandos, bátorságot és csapatösszetartást igénylő feladatok jelölnek majd. Ahhoz, hogy az autózás is igazi kihívást jelentsen a GPS csak irányt és távolságot mutat a keresett koordináta felé, így a pontos útvonal ismerete nélkül garantáltan sok kalandba sodródunk majd. Az esetenként extrém kihívásokat tartogató terep elakadásra késztethet egyes csapatokat, de a folyamatos autók közti rádióösszeköttetés lehetővé teszi a segélykérést. A mentésre igyekvő „konkurens” csapat értékes fair play pontokat szerezhet.

Ha a megrendelő úgy kívánja, a „kincskereső” csapatok teljesítményét értékeljük, így az önfeledt szórakozást ígérő taktikai játékból izgalmas, embert próbáló verseny vagy aktív csapatépítő program válik.

A nyertes csapatnak minél több ellenőrzőpontot, koordinátát kell megtalálnia, valamint helyesen meg is kell oldania a különböző ügyességet, kreativitást, esetenként bátorságot igénylő feladatokat. A titokzatos megpróbáltatásokról elöljáróban annyit árulhatunk el, hogy a csapatot kísérők között találunk majd vízi túravezetőt, tapasztalt hegymászót és halvérű sofőröket egyaránt.

Levezetésként a résztvevők bizonyíthatják rátermettségüket az off-road triál keretén belül, személyesen kipróbálva autóinkat.

A kalandtúra részleteiért kattintson ide!

(x)