Jelenleg világszerte több mint negyven országban működnek Porsche klubok. Mostantól már hazánkban is saját klubja van a német sportautók tulajdonosainak.

A tagság megszerzéséhez – évjárati megkötés nélkül – egy saját Porsche és két korábbi tag ajánlása szükséges. A gyár előírásai szerint még idén el kell érni a 40 fős létszámot. A klub célja a márka hírnevének további öregbítése, de a Porsche-klub karitatív tevékenységet is folytat.

Dr. Szórád József, a klub kommunikációs vezetője elmondta, hogy a tervekben szerepel közös találkozók megrendezése külföldi társklubokkal, valamint új és oldtimer Porsche-parádé, illetve élmény napok szervezése a Hungaroringen.

A Porsche Club Hungaria segítséget nyújt tagjai számára a vásárlás, a szervizelés és a karbantartás mellett még az autóápolásban is.

A magyarországi importőr az anyagi támogatás mellett friss információkkal látja el a Porsche Club Hungaria-t és együttműködést kíván kialakítani marketing és értékesítési kérdésekben is. A klub elnöki posztját Balásy Bulcsú tölti be, az elnökség tagja Helena Emri, aki a gazdasági ügyeket és dr. Szórád József, aki a kommunikációs tevékenységet irányítja.

A Porsche Club Hungaria hivatalos weboldala, a www.porscheclub.hu és e-mail címe, az info@porsche-club-hungaria.hu, 2003. május 1-től lesz elérhető.