Néhány napja új Seat márkakereskedés nyílt Pesten. Az új Seat arculatnak mindenben megfelelő, modern szalonban 400 négyzetméteres a bemutatóterem. Itt egyszerre nyolc autó helyezhető el, tehát egy modellnek sem kell kiszorulnia az Arosától az Alhambráig terjedő kínálatból. A márkakereskedés alapterülete 1200 négyzetméter.

A megújult, elegáns és dinamikus Seat arculatot viselő autószalon és szakszerviz külsejét az ezüst-fekete színkombináció határozza meg. 11 embernek ad munkát az új Seat-szalon. A Ferihegy Autó Kft. Budapesten, a XVIII. kerület Üllői út 822 szám alatt működik.

Egybeesett a Ferihegy Autó megnyitásával a Seat Ibiza Game debütálása. A most piacra dobott sorozatban alapfelszerelés a légkondicionáló. A széria klímaberendezés mellett az autó még sportosabb belső tere is eltér az eddig értékesített Ibizáéktól.

Nemzetközileg is nagyon elismert a hazánkban működő Seat márkakereskedések munkája. Egy a világ összes Seat-hálózatát összehasonlító felmérésben a magyar kereskedések a hatodik helyen végeztek. A most megnyílt új szalonnak is része lesz abban, hogy a Seat piaci részesedése tovább növekedjen a tavalyi 3,4 százalékról.