A múlt esztendőben a Bútor Róbert – Tóth Vilmos kettős három kategóriában (A , F2, A6) is győzedelmeskedett a Citroen Saxo Kit Car-ral. A Maricsek Miklós – Bedő Miklós páros is számtalan győzelmet szerzett az N3-as csoportban a Citroën Xsará-val, így igazán nem volt oka a Citroën-nek panaszra.

Az idei évben a Herczig Norbert – Herczig Róbert páros is csatlakozik a Citroën-hez. Az unokatestvéri rokonságban lévő páros egyébként a tavalyi évadban Bútorék legnagyobb ellenfele volt. A Citroën márkával pedig nem kell ismerkedniük, mivel 2002-ben egy Saxo Kit Car-val veresenyeztek. Idén a Kit Car-ból átnyergelnek egy Super 1600-as Saxo-ra, amivel legalább hét futamon szeretnének elindulni és célba érni.

Mindkét páros autóját a kétszeres világbajnok P.H Sport csapat készíti fel a versenyekre, a szervizelés viszont itthon történik .

Bútor Robiék Kit Car-ja marad a tavalyi, viszont megkapja a legújabb változtatásokat. Bútor már tesztelte az autót és szerinte erősebb a tavalyinál, és karakterisztikája is kedvezőbbnek mutatkozik. Természetesen idén is győzelemre törekszenek, és külön örül, hogy barátja, Herczig Robi lesz az egyik legnagyobb ellenfele.

Bútorék Kit Car-ja 222 lóerő körül teljesít, míg Herczigék Super 1600-asa 207 lóerőt tud. A lóerő különbség ellenére nagy csata várható a csapattársak között.