Franchise-partnert váltott a Denzel Autófenntartó Kft. A korábbi partner, a Europcar, a Volkswagen tulajdonába került, így a cég új partnert keresett, és a National-Alamo mellett döntött.

A Denzel Autófenntaró Kft. ma két irodával rendelkezik Budapesten, és képviseletekkel Székesfehérváron, Balatonföldváron, Sárváron, Kaposváron és Miskolcon.

Az Európában és az Egyesült Államokban komoly pozíciót betöltő National-Alamo hálózat öt kontinensen, 77 országban több mint negyedmillió autóval van jelen.

A Denzel gépkocsiparkjában kizárólag 6 hónapnál nem régebbi autókat, főleg Mitsubishiket és Volvókat adnak bérbe. Az osztrák anyavállalat ezen márkákon kívül olyan presztízsmárkák kölcsönzésével is foglalkozik, mint például a Ferrari vagy a Maserati.

A Denzel cég autókölcsönző üzletágát 15 évvel ezelőtt alapították Ausztriában. A magyarországi autókölcsönzés tíz éve indult mintegy 30 gépkocsival. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az elmúlt évben már mintegy 275 autóval állt a cég az ügyfelek rendelkezésére.