Tavaszi akció a Ford Szeleczkynél 1

Tavaszi akció a Ford Szeleczkynél

Új Fiestából harminc darabos, változatos raktárkészlet áll rendelkezésre, így többféle motor, karosszéria és felszereltség közül választhatnak a vásárlók. Az autókat 1,3 literes 70 lóerős, illetve 1,4 literes 80 lóerős négyhengeres benzinmotorokkal szerelték. Karosszériájuk három, illetve ötajtós kialakítás, illetve többféle metálszínű közül választható ki. Minden akciós Fiesta klímával és rádiósmagnóval felszerelt. Az azonnali átvétel mellett további előnyt jelent, hogy a tavaszi akció alatt megvásárolt Fiestákhoz extra garanciát kínál a Ford Szeleczky.

Új Focus kombiból húsz darab érhető el raktárról, így szintén azonnal elvihetők. Az akciós modellek egyenként légkondicionálóval és tetősínnel felszereltek, ezüstmetál színűek, motorjuk 1,4 literes 75 lóerős. A Ford Szeleczky jelentős engedménnyel, a listaár alatt, 3 194 000 forintért kínálja az akciós kombikat.

A raktáron álló autók pontos felszereltsége és motorizáltsága változó, így minden esetben kérje a márkakereskedés egyedi ajánlatát értékesítőitől. Az akció részleteiről, illetve a Ford Szeleczky elérhetőségeiről a www.szeleczky.hu honlapon talál további információkat.

(x)