Melyik álomautóra vágyik a legjobban? Más megfogalmazásban, de erre a kérdésre kerestük a választ. A “Melyik az igazi álomautó?” szavazásban az Aston Martin, a Ferrari, a Jaguar, a Lamborghini, és a Porsche közül lehetett kiválasztani a kedvenc márkát.

Konkrét típusok megjelölése nélkül, csak a gyártóra kérdeztünk rá. Összesen a zárásáig 1330 szavazat érkezett. A Jaguar és a Porsche eredménye szinte hajszálra megegyezik. Előbbi 179, utóbbi 177 szavazatot kapott. Nem egészen 100 vokssal érkezett több az Aston Martinra.

Az élen az olasz telivérek végeztek. Olvasóink a szavazás eredménye alapján a Lamborghinikről és a Ferrarikról álmodoznak a legtöbbet. Az 1330 voksból a Lamborghininek 301, a maranellóiaknak 402. Köszönjük a szavazatokat!

A nemrég kiírt szavazásban arról kérdezzük Olvasóinkat, hogy mely szempontot tartják a legfontosabbnak autóvásárláskor. A nyitóeredmények alapján nem a vételár az elsődleges. Nagyon kíváncsian várjuk, mely szempontokhoz érkezik a legtöbb voks.

Olvasóinktól is várjuk az őket érdeklő szavazási témákat. A kérdéseket és a válaszlehetőségeket kérjük, a szerkesztok@vezess.hu e-mail címre küldjék.