Speed Kupa díjkiosztó az S100-ban 1

Speed Kupa díjkiosztó az S100-ban

Honnan az S100? Ja kérem, egy kabrióvá csupaszított S100-as Skoda dobja fel az étterem belső világát, négy ember tömheti degeszre magát az autóban.

Na, de vissza a programokhoz. Délután hatra már szinte lehetetlen feladat elé nézett az, aki parkolóhely után keresgélt a környéken. Farmotoros Skodák ameddig a szem ellát.

Horváth (Kika) Krisztián (klub)elnöki beszéde után következhetett az idei találkozók, versenyek időpontjainak egyeztetése, persze számos észrevétel is érkezett a jövőt illetően.

Immáron a Skoda Klub is büszkélkedhet rendkívül színvonalas újsággal, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy északi szomszédaink egy az egyben fordítják a “bibliát”.

A kiadós vacsora közben zajlott a 2002-es Speed Kupa díjkiosztója, dobogóként a már említett kabrió tökéletesen funkcionált. Kupában és elismerésben azt hiszem nem volt hiány. 2003-ban a már ismerős helyszíneken más nyomvonalon folynak majd a küzdelmek, a nyitó futam március 16.-án lesz, a Bécsi úti ATI pályán.

A tervek szerint minden hónap első péntekjén klubnap lesz az S100-ban, este hat órától. A klubéletről és a kupasorozatról minden információt megtaláltok a www.skodaklubhungary.ini.hu weboldalon.