Az autó Franciaországban örvend igen nagy népszerűségnek, ahol 22780 darabot adtak el a tavalyi évben, ami az európai eladás mintegy negyven százalékát teszi ki.

Belülről a bőr-szövet ülések, a bőr borítású kormány- és váltógomb, illetve a légkondícionáló árulkodik majd a csúcsmodellről.

Kívülről a színrefújt lökhárítók- és visszapillantó tükrök, a ködlámpák és a 15 colos könnyűfémfelnik különbeztetik meg az autót tesvéreitől.

A szériafelszerlés része többek közt az ABS, a vészfék-asszisztens, az elektromos ablakok, a fűthető visszapillantó tükrök, a vezető- illetve utasoldali légzsákok valamint a két oldalsó tolóajtó.

A 12 színben rendelhető Kangoo-hoz 1.6-os 16 szelepes, illetve 1.9-es turbódízel motor választható. A 95 lóerős benzines erőforrás 148 newtonméteres nyomatékát 3750-es fordulaton adja le.

A közös nyomócsöves 80 lóerős turbódízel agregát kétezres fordulatnál 180 newtonméteres maximális nyomatékkal bír. 100 kilométerenként 7,4 literes fogyasztással beéri, a benzines 8,6 literes fogyasztásával szemben.

Európában 23,9 százalékkal vezeti az eladási statisztikákat saját szegmensében a Renault Kangoo, a Citroen Berlingo és Fiat Doblo előtt.