2002. december 31-e: A Trabantosok és a Wartburgosok tavaly utoljára
gyűltek össze, hogy kicseréljék tapasztalataikat és megbeszéljék élményeiket. A helyszín ismét Budapest volt, a Felvonulási tér.

A találkozó reggel tíz órakor kezdődött, 11-től pedig merényletet követtek el a város ellen: a mintegy száz Trabant és Wartburg elindult a felvonulásra. Rendőri kíséret, vagy ilyesmi nem volt, voltak viszont lelkes klubtagok, akik félelmet nem ismerve lezárták autóikkal az utakat.

Szembeszálltak a legnagyobb teherautókkal is, hogy márkatársaik zavartalanul, együtt tudjanak maradni. A felvonulás csúcspontja az Erzsébet híd környékén volt. A híd budai hídfőjénél állt az első autó és a Ferenciek tere felé ért véget a sor.

Hallani kellett volna az Alagútban történteket. Leírni nem nagyon lehet, de el lehet képzelni, mit művelhetett egy-két elvetemült ott bent. Kürtöktől és petárdáktól zengett az egész Alagút. Már-már olyan érzésünk volt, hogy mindjárt a fejünkre szakad az egész Budai-vár.

Ezt követően szépen csendesen visszaérkeztünk a találkozó helyszínére, de az eső megzavarta a társaságot, így mindenki elviharzott bulizni, ünnepelni az új évet.