Ajándék járőrautók a budaörsi rendőrségnek 1

Ajándék járőrautók a budaörsi rendőrségnek

Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója három Skoda Octaviát adott át ünnepélyes keretek között Wittinghof Tamás budaörsi polgármesternek.

A cégcsoport Parts Center Budapest néven logisztikai központot épít Budaörsön. A helyi szervekkel való gördülékeny együttműködés elősegítésére a Porsche Hungaria különböző támogatásokat kíván Budaörsnek nyújtani. Ezen támogatások egyike a most átadott 3 autó is.

A polgármester úr elmondta, hogy nagyon örülnek az új autóknak, mivel a rendőrség szűkös anyagi lehetőségei ritkán engedik meg járőrautók vásárlását.

Eppel János szerint Budaörs befektetési szempontból igen keresett napjainkban, ami törvényszerűen magával vonzza a bűnözés kis mértékű növekedését is. Ezért is szerencsés ez az ajándék a rendőrségnek.

A fehér színű Skoda Octavia Cool modelleket 1,4 literes, 16 szelepes, 75 lóerős benzinmotor hajtja. Nyáron sem kell majd szenvedniük a szerencsés rendőröknek és a kevésbé szerencsés elfogott bűnözőknek, mivel az autókban légkondicionáló berendezés is helyett kapott.

A Skoda 2002-ben 11 521 autót értékesített hazánkban, ami az előző évhez képest 38 százalékos növekedést jelent. A legkedveltebb modell a Fabia volt, amelyből 9027 darabot adtak el.