Hogyan használjuk a vezess.hu-t? – 2) Használt autó 1

Hogyan használjuk a vezess.hu-t? - 2) Használt autó

Használtautó-böngésző

Felhasználóink itt kereshetnek maguknak használtautót dinamikusan bővülő adatbázisunkból. A keresés elején kijelölhetik, hogy magánszemélyek vagy kereskedők által föladott hirdetések között szeretnének tallózni. A különböző keresési szempontok beállítása után a “Keressen!” gombra kattintva indíthatják el a keresést.

Célszerű csak a legfontosabb paramétereket megadni a keresésnél, mert ebben az esetben nagyobb lesz a találati lista, ami elősegíti a könnyebb választást. Ha a lista mérete túl nagy, akkor érdemes további szűkítést alkalmazni. A listában a márkanévre kattintva nézhetik meg az autót részletesen. Itt találják a feladó adatait is. A rendszer felhasználói hirdetés esetében csak a telefonszámot és a felhasználónevet adja ki, a felhasználó adatainak védelme érdekében.

Abban az esetben, ha nincs találat, akkor – ha Ön bejelentkezett és 2. szinten regisztrált felhasználónk – igénybe veheti használtautó-figyelő szolgáltatásunkat. Ennek lényege, hogy rendszerünk elraktározza az Ön által keresett autó adatait és ha a keresettnek megfelelő autó kerül be adatbázisunkba, akkor az Ön által, a regisztrációnál megadott e-mail címre a vezess.hu értesítést küld erről. Rendszerünk egyszerre csak egyet képes figyelni az Ön által keresett autók közül.

Az értesítés kérése törölhető is a későbbiekben, ha aktualitását vesztette. Ezt a bejelentkezés után a hirdetésböngésző oldalon tehetik meg.

Hirdetés feladása – hirdetésszerkesztő

A hirdetés feladásához a feladónak 2. szintű regisztrációval kell rendelkeznie és be kell jelentkeznie.
Közvetlenül a hirdetésszerkesztő menüpont alatt egy listát találnak a korábban Ön által felvitt használtautókról. Ezeket módosíthatja, ill. letörölheti, ha hirdetés aktualitását vesztette időközben.
Az új hirdetés feladása gombra kattintva adhat fel új használtautó hirdetést.
A konfigurálásnál ügyeljen arra, hogy a piros csillaggal megjelölt paraméterek kitöltése kötelező, ezek hiánya esetén a hirdetés feladása sikertelen lesz. Az egyéb megjegyzésekhez egy szöveges leírást is adhat autójáról, hogy megbízható valós összképnek megfelelő hirdetést lássanak olvasóink.
Ha Önnek van eladni kívánt autójáról képe, kérjük azt is töltse fel. Ennek jelentősége, hogy főoldalunkon egy használtautó nap ajánlata rovat is található, ahova minden használtautó felkerülhet, abban az esetben, ha van hozzá tartozó kép.

Sorozatunk következő részében az új autó konfigurátorral és a hozzá kapcsolódó befutóval foglalkozunk.