Hogyan használjuk a vezess.hu-t? – 1)  Regisztráció 1

Hogyan használjuk a vezess.hu-t? - 1) Regisztráció

Jogosultságok, mihez szükséges a 2. szintű regisztráció

Oldalunkon kétszintű regisztrációval találkozhatnak Olvasóink. Az 1. szintű regisztrációval rendelkezők írhatnak fórumba, illetve megrendelhetik hírlevelünket, melyet minden szerdán küldünk el olvasóinknak az előző heti cikkekből válogatva.

2. szintű regisztráció szükséges a használtautó hirdetés feladásához, az aukcióra bocsátáshoz, a használtautó figyelő ill. a befutó (a kiválasztott autók mentése) használatához. Ezenkívül pedig ajánlatot kérhetnek partnereinktől az Önök által konfigurált új autókra, sőt meg is rendelhetik őket.

Az 1. szintű regisztráció

Az itt szereplő kérdések kitöltése kötelező. Ennek hiányában rendszerünk a regisztrációt nem fogadja el (erre egy kis ablakban figyelmeztet is, jelezve a hiba okát).
Ha foglalt a kívánt felhasználói név, akkor a bal felső sarokban figyelmezteti Önt a rendszer.

2. szintű regisztráció

A *-gal jelölt mezők közül legalább az egyik kitöltése kötelező (a telefonszám, mobil telefonszám kitöltése a kapcsolatfelvétel miatt fontos, például használtautó feladásakor). A lakcím kitöltése szintén kötelező. Az opcionális adatok kitöltése értelemszerűen nem feltétele a sikeres regisztrációnak.
A 2. szintű regisztráció azért követel meg bizalmas információkat is, mert a 2. szinten regisztrált felhasználóink üzleti kapcsolatba kerülnek márkakereskedésekkel, mikor oldalunkon keresztül autót rendelnek és ezek az adatok üzletkötéshez nélkülözhetetlenek.

Adatvédelem

Az Önök által megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük. Az adatvédelemről részletesebben olvashatnak a Jogi kérdések menüpontunkban, vagy az aláhúzott linkre kattintva.

Adatok módosítása

Ha bármely, már felvitt adatát a későbbiekben módosítani szeretné, akkor ehhez előbb be kell jelentkeznie, majd a Bejelentkezés – Regisztráció/Adatmódosítás menüpont alatt ezt megteheti. Itt Ön kitöltve találja a korábban felvitt adatait. Felhasználói nevén kívül bármely adatát módosíthatja.
Ha még csak 1. szinten regisztrálta magát és folytatni szeretné a regisztrációt, akkor azt is itt teheti meg.
Rendszerünkben felhasználó törlésére nincs mód.

Elnézésüket kérjük…

A 2001.04.23-a előtt regisztrált felhasználóinktól elnézést kell kérnünk az esetleges kellemetlenségekért, amit rendszerünk hibája okozott. A 2. szintű regisztráció nem sikerült azon felhasználóinknak, akik nem töltötték ki az opcionális adatokat.

Következő cikkünkben a használtautó hirdetés feladásáról, szerkesztéséről és a használtautó figyelőről lesz szó.