Már több mint 5,5 milliónyian látták azt a videót TikTokon, amelyben April Faith körbevezeti rajongóit a kamionjában. Ennyien szeretik kukkolni mások személyes terét? Vagy csak szimplán ennyi mindenkit érdekel a kamionozás? Nem könnyű kérdés, annyi azonban bizonyos, hogy igencsak komfortos körülmények között végezheti a munkáját a Volvo VNL 450-esben ez a fiatal hölgy.

Állítása szerint egy évvel ezelőtt kezdett el kamionozni, hogy ki tudja fizetni az egyetemi tanulmányait. Az Egyesült Államokba édesapja miatt költözött, egyébként nem biztos, hogy pont Észak-Amerikában vágott volna bele ebbe a szakmába. „Le kell venni a cipőnket, ha beljebb akarunk menni” – jegyezte meg a videó elején a hölgy, utalva ezáltal a háló- és rekreációs fülkére, amiben az alsó sofőrágy helyén alapból egy asztal és két ülőpad van, de szükség esetén éjszakára ezeket át lehet alakítani egy szélesebb ággyá. April viszont inkább csak a felső ágyat használja, mert egykezesben jár.

Megmutatta a fülkéjét a kamionos hölgy 1

Tudom, hogy mit gondoltok. Itt kéne lennie egy mikrónak, de nincs” – jegyzi meg April a sofőrülés mögött található üres szekrényre utalva. Helyette inkább megmutatja a hűtőjét, ami akkora, mint egy műszaki áruházban kapható szabadonálló változat. A fagyasztószekrénnyel felszerelt hűtő igazi kincsesbánya lehet akkor, amikor mondjuk várni kell egy felrakónál. A szembelévő oldalon pedig egy gardrób található, amelyben a sofőr vállfára akaszthatja a polóit, vagy ingeit.

Tudjátok mi a szívás, hogy ez a tükör hiába van itt, mert egyszerűen nem érem fel. Ehhez túl alacsony vagyok, lábujjhegyre kell állnom, ha látni akarom magam” – jelentette ki viccesen April egy olyan tükör kapcsán, amelyet a felső szekrény ajtajának belső felére ragasztottak. Bár hibátlan brit akcentussal beszél, saját elmondása szerint az angol nem az anyanyelve, mert ez csak a harmadik nyelv, amit ismer. Az első két helyen fülöp-szigeteki nyelvek állnak. Mindemellett ráadásul jelenleg japánul is tanul, szóval úgy tűnik elég jól el tudja tölteni a pihenőidejét.

@notaprilfreightdays

Replying to @jwr1980 #cabtour #truckerlife #trucktour #volvo #volvotruck #truckergirl #femaletrucker #femaletruckdriver

♬ original sound – April Faith

Egyszer egy rajongója megkérdezte tőle, hogy mennyire stresszes ez a munka? „Őszintén, annyira stresszes amennyire te akarod. Vannak jobb és vannak rosszabb napok, csak úgy, mint minden munkában” – árulta el April Faith. Persze az is lehet, hogy ilyen csőrösben az ember teljesen másképp látja a világot.