Az élet úgy hozta, hogy végül az utóbbi forgatókönyv valósult meg. Bár az olaszországi Misanóban az első futamon az első helyen ért be, de mivel 5 másodperces büntetés kapott, mert sárga zászlónál előzött, ezért a második helyre esett vissza Sascha Lenz mögött. Természetesen a Révész Racing és Kiss Norbi kedvét ez nem tudta elvenni, aki a következőt mondta, miután kiszállt a piros MAN-ből:

Nehéz szavakat találni, sokat vártam erre a bajnoki címre! Nagyon hálás vagyok a Révész Racing csapatnak és Révész Bálintnak, aki korábban azt mondta, vágjunk bele a sorozatba. Nélkülük ez nem sikerült volna. Nagyon boldog vagyok, mert megnyertük a csapatbajnokságot is.” Hozzátette: boldogsággal és büszkeséggel tölti el, hogy a koronavírus-járvány ellenére a csapat nem állt meg és futamról futamra folyamatosan dolgozott a sikerért.

A hátralévő három futam tehát már csak jutalomautózás volt Kiss Norbi számára. A szombati második futamon a harmadik helyet szerezte meg Jochen Hahn és Teo Calvet mögött. Vasárnap a harmadik futamon rajt-cél győzelmet ért el Kiss Norbi, a szezon utolsó futamán pedig a hatodik helyen ért be a szombathelyi pilóta. A Révész Racing magyar pilótája 276 pontot szerzett az idényben, a második helyezett Sascha Lenz lett, míg a harmadik helyet Adam Lacko szerezte meg 203 ponttal. A magyar versenyző 11 futamgyőzelmet ért el a hat versenyhétvégéből álló szezonban. Hogy mennyire hasított idén a versenykamionja, azt jól mutatja, hogy 17 alkalommal Kiss Norbié volt a leggyorsabb kör, a pole-pozíciót pedig 9 alkalommal sikerült megszereznie.

Ezt mondta Kiss Norbi a Kamion-Eb megnyerése után 1

Kiss Norbi és a Révész Racing várhatóan tovább folytatja a küzdelmet jövőre is. „Tudtam, hogy Norbi nagyon tehetséges pilóta, mi pedig igyekeztünk neki olyan technikát biztosítani, amivel győzhet. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ez sikerült. Reméljük, a következő években további közös sikereket érünk majd el – mondta Révész Bálint a Révész Racing és Kiss Norbi Európa-bajnoki győzelme kapcsán. Kiss Norbi hat év után lett újra Európa-bajnok.