Ahogy korábban beszámoltunk róla, idén csak online formában rendezi meg a NiT Hungary és az ORFK-OBB az 5 tengelyen biztos kézzel elnevezésű versenyt. A szervezők ugyanakkor valamilyen formában szeretnék biztosítani  a közönséget a professzionális kamionsofőröknek, ezért nemrég felhívást tettek közzé a szurkolók, vagyis a versenyen induló hivatásos kamionvezetők barátainak, rokonainak és családtagjainak. Minderről a szakmai szervezet tájékoztatta a Vezesst. 

Arra biztatunk mindenkit, hogy családjával együtt szánja ezt az egy órát a verseny izgalmainak, készítsenek házi videókat a tesztkitöltésről, osszák meg velünk, ki hogyan élte meg az eseményt, hogyan drukkolt párja, gyermekei, barátai társaságában a számítógép mögött” – hívta fel a figyelmet Dittel Gábor, a NiT Hungary ügyvezető főtitkára.

Hozzátette: versenyzőknek eddig évről évre megvolt a lehetőségük, hogy találkozzanak egymással és a szakmai csapattal az elődöntőben és a döntőben. Ezeken a találkozókon a versenyzők és a szervezők igazi közösséggé szerveződtek. 

Továbbra is szeretnék fenntartani ennek a hangulatát, ezért azt kérik a szurkolóktól, hogy szeptember 27-30. között küldjenek a szervezőknek olyan videókat, amelyekben a versenyben résztvevőket biztatják. A nevezés részleteivel kapcsolatos információk a verseny honlapján olvashatók. 

Kövess minket a Facebook-on!