Ez az Olaszországban épített Iveco valódi csoda. Mert oda viszi el a giccsben úszó luxust, a Louis Vuitton szintet elérő émejítő stílust, ahol általában csak sprőd fapadot találunk. Egy teherautó még a legmagasabb felszereltséggel sem ad semmi felesleges kényelmet, és aki éveket tölt el ilyen gépek belterében, az néha iszonyat mód vágyni kezd a törődésre.

Törődésből ebben az Ivecóban nincs hiány. Már a külső is sejteti, hogy különleges darabról van szó, de az őrület belül szabadul el igazán. 

Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 1 Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 2 Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 3 Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 4 Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 5 Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 6 Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 7