Ez az Olaszországban épített Iveco valódi csoda. Mert oda viszi el a giccsben úszó luxust, a Louis Vuitton szintet elérő émejítő stílust, ahol általában csak sprőd fapadot találunk. Egy teherautó még a legmagasabb felszereltséggel sem ad semmi felesleges kényelmet, és aki éveket tölt el ilyen gépek belterében, az néha iszonyat mód vágyni kezd a törődésre.

Törődésből ebben az Ivecóban nincs hiány. Már a külső is sejteti, hogy különleges darabról van szó, de az őrület belül szabadul el igazán. 

Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 1Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 2Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 3Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 4Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 5Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 6Elájulsz, ha meglátod ennek a teherautónak a luxussal teletömött belterét 7