Off the Grid, azaz távol a civilizációtól: a RAM 1500 pickup alapjaira felhúzott expedíciós járművet arra tervezték, hogy egy rövid hétvégénél többet tölthessük el a semmi közepén.

Az egész ott kezdődik, hogy a 3.0 V6-os dízelmotort egy 125 literes üzemanyagtartályból táplálják, így biztosítva a megnyugtató hatótávolságot.

A hasmagasságot 5 centivel megemelték, az első lökhárítóba csörlőt integráltak, a motor hosszú sznorkelen keresztül szívja a levegőt. A terepen elszenvedett sérülések ellen műanyag kerékívtoldatok és oldalsó fellépő óvnak, a hátsó lökhárító jobb terepszöget eredményez.

Parancsnoki kocsi, családi hétvégékre 2

Az autó értelemszerűen a RAM 1500 osztott hátfalát kapta meg, a platón pedig igazi multifunkciós tábori felépítményt találunk. Elektromos hűtő, gázrezsó és mosogató húzható ki, a tetőn hatalmas sátor tanyázik, legfelül pedig szolárcella segít tölteni azt az akkumulátort, aminek köszönhetően a kirándulásra nem kell generátort magunkkal vinnünk. A raktérben elrejthető fellépő és kompresszor rejtőzik, a fülke tetején mentődeszkák és emelő lapul minden eshetőségre készen.

Parancsnoki kocsi, családi hétvégékre 3