Idén 40 éves a Mitsubishi L200, és pont a kerek évfordulóra esik az ötödik generációs modell frissítése. A modell az optikai megújuláson túl továbbfejlesztett összkerékhajtást, valamint modern vezetőtámogató rendszereket kapott.

Nem lesz nehéz felismerni a világ 150 országában forgalomba kerülő, megújult L200-ast: orrát a márka új arculatához igazították, mintha az Eclipse Cross modellt látnánk. Az utastérben puha tapintású anyagok és látványos öltésekkel varrott kárpitozás teremt kapcsolatot a szabadidőjárművek világával.

Az autó kétféle összkerékhajtási rendszerrel kapható, mindkettőnél új funkció az Off-Road üzemmód, amely a felezőt is aktiválva négyféle lehetőséget (murva, sár/hó, homok és szikla) kínál, az adott talajtípushoz optimalizálva a motor- és fékvezérlést.

Divatarcot öltött a Mitsubishi pickupja 2

Az autó személyautós mércével is modernnek számító vezetőtámogató funkciókat nyújt: gyalogosfelismerő vészfékrendszer, holttérfelügyelet, hátsó keresztirányú forgalomfelügyelet, valamint egy ultrahangos, téves gyorsítást enyhítő rendszer, amely megakadályozza, hogy zsúfolt helyen túlságosan nagy gázzal induljunk el. A parkolást 360 fokos körkörös panorámakép, valamint parkolóradarok segítik.

Divatarcot öltött a Mitsubishi pickupja 3

A fejlesztések sorát megnövelt első féktárcsa és –nyereg, nagyobb hátsó lengéscsillapítók, illetve az eddigi öt- helyett hatfokozatú automata sebességváltó zárja.

A modell forgalmazása egy hét múlva kezdődik Thaiföldön, Európába és a világ más zugaiba fokozatosan jut el a megújult pickup.

a videó a hirdetés után indul