Jeremy Dodd olyan Audi kamionkoncepciót álmodott meg, amely mellett nehéz elmenni szó nélkül. A brit formatervező a legújabb trendeknek megfelelően gondolta újra a nyerges vontatók és félpótkocsik megjelenését. Mint minden koncepció, úgy természetesen az ő munkája is elrugaszkodik a valóságtól és fittyet hány egyes aerodinamikai jellemzőkre, de pont ettől olyan egyedi és forradalmi.

A nyerges vontató homlokfala úgy néz ki, mintha egy kutyarobot nézne vissza ránk az egykori Jetsons rajzfilm sorozatból. Fényszórói jelzésértékűek, szinte alig látszanak, de a szélvédő felett egy fénycsík is helyet kapott, mely ebben a formában szokatlannak számíthat a jelenleg az utakon közlekedő kamionok között. A fülke tetejére “fülszerű” nyúlványok kerültek, melyek talán légterelőként szolgálhatnak. Persze az sem kizárt, hogy a tervezőre nagy hatással voltak a Batman-filmek.

A mélyre nyúló szélvédő, illetve a közepére helyezett négykarikás logó hangsúlyos elem, könnyen beazonosíthatóvá teszi Jeremy munkáját. A billencsesre emlékeztető félpótkocsit pedig úgy rajzolta meg, hogy abban ne legyen semmi konvencionális: annyira áramvonalas lett, hogy még a teteje sem egyenes. A klasszikus lámpák helyett a hátfalra féklámpára emlékeztető világítótesteket rajzolt, melyek szintén karaktereressé teszik a jármű megjelenését.

Hogy ezekből az ötletekből pontosan mennyi lenne ténylegesen megvalósítható, nehéz megjósolni. Az biztos, hogy egy ilyen látványos fülkekialakítás már a teljes önvezetés megvalósulását valószínűsíti. A hullámos tetejű félpótkocsira viszont valószínűleg nem igazán lenne igény.