Mint ismeretes nem is olyan rég nem más, mint az újabban divat tanácsadóként is tevékenykedő Szabó Zsófi állt fényképezőnk objektíve elé, néhány kattintás erejéig. A rendhagyó fotósorozatban két szépséges nyerges, egy Scania R 730-as, valamint egy limitált szériás Scania R500-as kapott helyet a fiatal hölgy mellett. Előbbit Szczipánó Gyula Norbert, utóbbit pedig Bendes Attila üli meg nap, mint nap.

Hamar kiderült, hogy a King of the Road-ok és a szőke modell jól kiegészítik egymást, pedig Szabó Zsófi egészen mostanáig még nem ült nyerges vontatóban. Fotózás helyszínéül egy forgalmas és népszerű kamionmosót választottunk, ahol az alkalmazottak egyáltalán nem bánták, hogy le kell állni egy időre.

Ívelt vonalak és domborulatok úgy, ahogy a dizájnerek megálmodták és ahogy a természet összehozta.

Zsófi itt éppen abba a Scaniába huppant bele, mely az idei hajdúszoboszlói kamionfesztiválról három díjat is elhozott.

A Scania R 730-as belső terében a krémfehér-narancssárga színek dominálnak. A hazai Lorenz Truck mesterien dobta fel a belsejét.

A fülkében lévő ágy egészen széles és kényelmes, nem csoda, ha Zsófi jól érezte magát itt.

A fotózás alatt Zsófi olyannyira otthonosan mozgott a nyerges vontatóban, mintha csak a sajátja lett volna.

Hazánk nem csak a szép nők, hanem a tuning kamionok országa is lehetne akár.

Zsófi imád napfürdőzni, teljesen feltölti energiával.

Magyar viszonylatban ritkán készülnek nyerges vontatóval pózoló hölgyekről fotósorozatok. Reméljük sikerül változtatni ezen a tendencián!

Zsófi azért egyelőre nem lesz kamionsofőr, bár lehet, hogy ez egy pillanatra megfordult a fejében.

A fotózás megvalósításért köszönjük a Scania Hungaria Kft. és a Lorenz Truck hathatós közbenjárását. Ha lemaradt volna a korábbi képekről, akkor itt és itt megnézheti őket.