Hazai szinten ritkán születnek olyan fotósorozatok, amelyeken hírességek láthatók teherautókkal, vagy haszonjárművekkel. Éppen ezért nagy öröm volt számunkra, hogy Szabó Zsófi igent mondott felkérésünkre. “Ezek a nyergesvontatók olyan igényesen vannak megcsinálva, hogy bármelyikkel szívesen elmennék nyaralni. Persze, sajnos nincs jogosítványom ilyen monstrumokra, de a jobb egyben szívesen elnézelődök” – mondta nevetve a fotózás alatt a King of the Road-okról Zsófi. A húszas éveinek közepén járó hölgy szerette volna érettebb oldalát megmutatni, de nem volt ellenére, hogy legalább annyit bevállaljon, mint amennyit egy mezei strandolás alkalmával is megmutatna.

A Scania Hungaria Kft. és a Lorenz Truck segítségével megvalósult fotósorozat első képeit egy hónappal ezelőtt tettük közzé, viszont ezúton ígérjük, hogy a harmadik, záró adagra nem kell majd ilyen sokat várni. A felvételeken Szabó Zsófi egy Scania R730-ast, valamint egy limitált szériás Scania R500-as V8-as társaságában látható.

A lehajtható vadrács és a lámpáknál látható optikai tuning még vadabbá teszi a Scania R 730-as nyergesvontatót.

Szabó Zsófiról még soha nem készültek nyergesvontatós fotók.

Zsófi láttán leállt egy egész kamionmosó. Mondjuk ez érthető.

A Sárkányölő Szent György napján született hölgy a Black Amber, vagyis a “Fekete Gyöngy” hálóágyán is jól érezte magát.

A nyári hőhullámokat szinte csak így lehet elviselni.

Szabó Zsófi kezében jól áll a kormánykerék, de jogosítvány hiányában egyelőre csak a jobb egyesben tudna helyet foglalni egy hosszabb utazás során.

Bal oldalt Szcipánó Gyula Norbert R730-asa, jobb oldalt pedig Bendes Attila R500-as V8-as, Black Amber limitált szériás Scaniája látható.

Hol vannak már a bolondos idők? Zsófi érettebb és komolyabb oldalát mutatta meg a King of the Road-ok társaságában.

Zsófi nagyon szeret a napfényben fürdőzni. Egyik kedvenc évszaka a nyár.

Zsófi épp egy olyan jószágnak támaszkodik neki, mellyel rendszeresen teljesítenek fuvarokat Olaszországban.