A vadonatúj minibusz utastere fejedelmi luxust kínál a szerencsés utazók számára. A fekete Mercedes Vitóban hat ülőhely van, azonban ezek megfelelő távolságra találhatók egymástól. A szélvédő mögött lévő két ülést egy fallal szeparálták el a tárgyalórésztől, melybe a két oldalsó, elhúzható ajtón keresztül lehet beszállni.

A hátsó traktust úgy alakították ki, hogy az alkalmas legyen az üzleti megbeszélésekhez, vagy akár a komoly tárgyalások utáni lazításokhoz. A bőrborítású, széles háttámlával és könyöktámasszal ellátott foteleket kihajtható lábtartóval látták el, így növelve a jármű komfortját. A menetirány szerinti ülésekkel szemben egy hatalmas, síkképcsöves televíziót szereltek be, melyen filmeket, tv-műsorokat, vagy akár fotókat is nézhetnek az utasok.

vito

A komfortos munka vagy olvasás érdekében mindkét hátulsó fotel mellé kihajtható asztalokat építettek be az oldalfalakba, emellett jobb és bal oldalt is pohártartókat alakítottak ki. A kellemes hangulatról az oldalfalakba, illetve a plafonba épített hangulatvilágítás gondoskodik, míg a szükséges diszkréciót az elhúzható függönyök biztosítják. Szerencsére a belső tér kialakításánál csínján bántak a fabetétekkel, ennek köszönhetően főleg a bézs tekinthető az uralkodó színnek az utastérben.

vito_3

A midibuszok gyártásával foglalkozó BusPlan még nem tett közzé árat erről a luxus Vitóról, melyet első ízben az idei, prágai Czechbus kiállításon mutattak be a nagyközönségnek.