A londoni székhelyű 1Rebel edzőterem olyan buszokat tervez forgalomba állítani, melyek fedélzetén spinningórákra alkalmas edzőterem lenne berendezve. A cég így tenné lehetővé ügyfelei számára, hogy úgy menjenek munkába, hogy közben tekernek néhány tucat kilométert.

Az ötlet nem új, Londonban ugyanis vannak már edzőbuszok, azonban azok általában csak bizonyos helyszíneken, rendezvényeken állnak rendelkezésre. A 1Rebel stúdió ötlete arra épül, hogy az utas a busszal – eredeti funkciójának megfelelően – eljusson A pontból B pontba.

A cég egyelőre négy útvonalat határozott meg, melyek Észak-, Dél-, Nyugat- és Kelet-Londonból szállítanák az utasokat a brit főváros üzleti negyedébe, a Citybe. A járműveknek stílusosan a 1Rebel edzőterme lenne a végállomása.

Minden buszon legalább 10 bicikli állna rendelkezésre, és az utazások ideje alatt spiningórákat is tartanának az utasoknak. A járműveken zuhanyzók és öltözők is helyet kapnak majd annak érdekében, hogy az edzéseken résztvevők gyorsan és kényelmesen felfrissíthessék magukat a fárasztó edzések után.

A 1Rebel komolyan bízik abban, hogy ez az edzőtervek jövője. Szerintünk így az ügyfelek nemcsak időt takaríthatnak meg, hanem olyan élményben lehet részük, ami hozzájárul ahhoz, hogy jól induljon a napjuk.