Nem meglepő módon a klub választása hazai gyártóra, az Irizarra esett, mely az i8-as, Volvo-alvázra épített háromtengelyes turistabuszt szállította le a királyi gárdának. A hófehér buszt később felmatricázták, így már le sem tagadhatná, hogy melyik európai klubcsapatnál teljesít szolgálatot.

Az autóbusz belseje igazi Real-szentély, hiszen mind a 42 ülést ellátták a klub címerével. A szürke és fekete színű bőrüléseket pedig a lehető legkényelmesebb ülés- és hátpárnákkal látták el, ennek köszönhetően a játékosok úgy érezhetik magukat utazás közben, mintha csak a nappali foteljába heveredtek volna le. Mindegyik ülést USB-, valamint 230 voltos kimenettel látták el, ennek köszönhetően a focisták akár saját kütyüikkel is foglalkozhatnak menet közben.

irizar

Az autóbusz hátsó traktusában úgynevezett “lounge” – részt alakítottak ki az egyik jobb és baloldali üléspár megfordításával. A leghátsó ülések üléspárnái emellett összeérnek, így lényegében egy kanapé is található a Real Madrid autóbuszán. A jármű fedélzetén emellett több, a távolsági járatokon kevésbé használt megoldás növeli a focisát komfortérzetét. Van például WC, kávéfőző, valamint italhűtő is.

Hogy igazán menő csapatbusz legyen az Irizar i8-as, a klub úgy döntött, hogy az első ajtóra felmatricáztatja az eddig elért klubsikereket is. Ki tudja, talán az idei BL-sorozat után cserélni kell majd a matricát.