Szombat reggel Kiss Norbert rajtolhatott a pole pozícióból köszönhetően annak, hogy a pénteki időmérőn jó eredményt produkált. A rajtot simán elhozta az Oxxo-Axxyss Motorsport pilótája, mögötte pedig Lacko és Hahn küzdött a második helyért. A csatából a cseh pilóta jött ki jobban, aki a futam végéig meg tudta tartani második helyét. A magyar versenyző rajt-cél győzelemmel nyitotta meg a jubileumi, 30. Kamion Európa-bajnoki versenyhétvégét a Nürburgringen.

A második futam nagy balesettel indult, amikor Ellen Lohr eltalálta Lacko hátsó kerekét és a levegőbe repült kamionjával. Bár látványos volt az ugratás – és rendesen össze is tört a német versenyzőnő kamionja -, szerencsére saját lábán szállt ki a járműből. Kiss Norbertet nem érintette a karambol és az ötödik helyre hozta be az 1500 lóerős versenygépet.

A magyar istálló Európa-bajnok pilótája vasárnap is pole pozícióból rajtolhatott és rajt-cél győzelmet aratott. A második futam is nagy balesettel indult, de ezúttal sem volt érintett Kiss Norbert kamionja, sőt, az ütközésnek köszönhetően hármat léphetett előre a nyolcadik helyről. Pár kanyar után megelőzte Reinertot is, így feljöhetett a negyedik helyre, Vrescky mögé. Kiss Norbi a futam végéig megőrizte ezt a pozíciót.

Ezen a hétvégén is az Európa-bajnok gyűjtötte a legtöbb pontot a mezőnyből, ezzel tovább növelte előnyét a tabella élén. A jubileumi , 30. nürburgringi kamionverseny különdíját is a magyar pilóta kapta, ezért 2015-ben ő lett Németországban az „International Truck Master”.