Az osztrák szakállas “asszonyra” kísértetiesen emlékeztető nevű, úgynevezett Chanchita-busz Dél-Amerikában várja a kalandorokat. A jármű egyáltalán nem szokványos kinézetű, de az utastere sem olyan, mint amihez mi magyarok hozzá vagyunk szokva. Egyedül a motorháztetőn található háromágú csillag nyújt némi megnyugvást, hiszen ha valami a Mercedes-Benz fia-borja, akkor nagy baj nem lehet, ugye? A következő hotelbuszt egy 1966-os iskolabuszból alakította ki tulajdonosa, aki ma főként turistáknak adja bérbe a különleges járművet.
A különleges jármű korábban a Buenos Aires-i repülőtéren teljesített szolgálatot, előtte pedig iskolabuszként is közlekedett, viszont 2013-ban gondos kezek kiszerelték az utastérben található székeket, az oldalfalakat pedig ízléses, eredeti falécekből ácsolt borítással látták el. Az ablakok többségét megőrizték, ennek köszönhetően utastere világos maradt, ugyanakkor a lemezzel borított részeknek köszönhetően keletkezett valamennyi privát szféra.
A fedélzeten zuhanyzó, WC, konyha és egy fatüzelésű kályha is van, mely körül komfortosan le lehet heveredni napközben, ugyanakkor a járművet oly módon alakították ki, hogy öt ember kényelmesen ledőlhessen vízszintesen, ha leszáll az est. A kasztni elejébe egy hatalmas étkezőasztalt építettek be, mely kiváló központja lehet a nappali társasági létnek, a jármű hátsó részében pedig kisebb fülke kapott helyet, melyben három priccs is rendelkezésre áll a nyugodt órák eltöltése céljára.