Számtalan utastéri kialakítással rendelhető az Egyesült Királyságban tevékenykedő Senzati különleges Sprinterje, mely luxus komfortot kínál az üzemeltetők részére. Minden kivitelnél alapfelszereltség része a WC, de kívánság szerint helyére akár egy nagyobb kapacitású csomagtartó is beépíthető. A Jet Sprinter névre keresztelt jármű mikrobuszos kivitelben kilenc, míg minikonyhával és WC-vel rendelkező kialakítással hat utasüléssel rendelkezik. A legpazarabb változat minden bizonnyal a hálófülkével készülő kivitel, de a hatalmas íróasztallal rendelkező Jet Sprinter is lenyűgöző luxust kínál. Ettől a furgontól leesik az állad! 2 A Brabus és a Becker babérjaira törő cég nem szimpla ülésekkel, hanem biztonsági övvel ellátott bőrfotelekkel szereli luxusfurgonjait. Ezek az ülések maximális komfortot nyújtanak, hiszen amellett, hogy kényelmes kartámaszokkal rendelkeznek fűthetőek, vagy adott esetben hűthetőek is. Az utastér többféle színkombinációval készülhet, de a plüss-szőnyegek mindegyik opciónál feketék. A vanília árnyalatú ülőalkalmatosságok emellett akár vöröses árnyalatú bőrrel is készülhetnek, viszont a hidegebb árnyalatokat kedvelők a fekete üléshuzatokat és a szürke oldalkárpitokat kombináló kialakítást is választhatják.

A Jet Sprinterből természetesen a szervírozó asztalkával és italhűtővel ellátott minibár sem hiányozhat, de a hosszú utak izgalmas eltöltésénél minden bizonnyal jól jönnek a beépített LCD televíziók. Vezérlésükről a multimédia rendszer gondoskodik, melynek része az az Apple TV, a PlayStation, a Blu-ray lejátszó, illetve a digitális rádió. Ha valakinek mindez kevés lenne, akkor még mindig élhet a fedélzeti wi-fi nyújtotta lehetőségekkel.

Ettől a furgontól leesik az állad! 3 Az utastér alapvetően világos és kellemes, de a Jet Sprinterbe 2 méter hosszú tetőablak is rendelhető. A modellben 3 literes, hathengeres motor dolgozik, teljesítményéről azonban nem közölt adatot a Senzati. Az angol cég a járművért 209 000 angol fontot, vagyis közel 86 millió forintnak megfelelő összeget kér el.