Az Opelra és Peugeot-ra szakosodott spanyol Irmscher visszafogott, ámde különleges kényelmi csomagot készített az Opel Vivaróhoz. Az új generációs áruszállító és mikrobusz így azok számára is vonzó lehet, akik szeretik a luxusra hajazó eleganciát. A német gyártóval közösen kidolgozott optikai csomag az ezüst felületeket kombinálja az igazi bőrrel. A végeredmény pedig az érzékszerveknek kellemes utastér, mely halandó ember számára szokatlan lehet a személyszállítós kivitelű furgonokban.
Szolid luxus az Opel Vivaróban 1
Szolid luxus az Opel Vivaróban 2

Szolid luxus az Opel Vivaróban

Szolid luxus az Opel Vivaróban 7
Szolid luxus az Opel Vivaróban 8
Szolid luxus az Opel Vivaróban 9
Az Opel a jövőben gyári optikai tuninggal kínálja a megújult Vivarót. Igaz, a felturbózás leginkább az eleganciára és a luxusra hajaz
Fotó megosztása:
Szolid luxus az Opel Vivaróban 11 Az Irmscher Vivaróban az üléseket valamint egyes burkolati elemeket – leginkább a műszerfal környezetét – bőrrel vonták be, a lábak alá pedig velúr szőnyegek kerültek, melyekre fehér cérnával a modell nevét is felvarrták, nehogy elfelejtse valaki milyen típusú haszonjárműben ül. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy ezek a szőnyegek az utastéri zajokat is csökkenthetik a gyártó tájékoztatása szerint.

Szolid luxus az Opel Vivaróban 12 A szolid tuninggal ellátott Vivaro emellett a jövőben akár 17 colos alufelnikkel is rendelhető lesz, ha a megrendelő az Irmsher optikai csomagját választja az Opelnél. A felnikre gyárilag a Goodyear érdekeltségébe tartozó Dunlop cég gumiabroncsait szerelik. Persze ezért már plusz 1500 eurót, vagyis közel 430 ezer Forintot kell még az optikai csomag mellé kifizetni. A bőrülésekért, velúrszőnyegekért és egyéb különlegességekért pedig 491-1369 eurót, vagyis 150-400 ezer Forintot kérnek el, függően attól, hogy mennyire szeretné feldobni az ügyfél jövendő Vivarójának megjelenését.