A négyéves Carson Kight nem ihat hagyományos bolti tejet, mert érzékeny a tejfehérjére. Az amerikai Denver városától 98 kilométerre fekvő, Colorado Sprigsben élő fiúcskához ezért minden héten speciális összetevőket tartalmazó tejszállítmány érkezik. A kiszállítást a UPS végzi, pontosabban Ernie, aki segített valóra váltani a kis Carson álmát. Mivel a fiú minden héten látja a sötétbarnára festett furgont, nemcsoda, ha minden egyes találkozás élmény számára.

Nem túlzás azt állítani, annyira odavan a csomagszállító furgonokért, minden héten várja, hogy újra lássa a UPS szállítójárművét. Ernie szerint minden egyes alkalommal olyan rajongással rohan elé ki Carson, mintha először látná a furgont. A sofőr szerint a kisfiú teherautók iránt érzett rajongása már most szembetűnő, hiszen minden héten szeret elidőzni a járműnél. Carson legnagyobb vágya az volt, hogy neki is lehessen saját UPS furgonja, valamint egyenruhája.

Ernie tudott a cég speciális, gyermeksegítő “Hazaszállítjuk az álmaidat!” szlogent viselő kampányáról, melynek célja, hogy mosolyt csaljon a gyermekek arcára. A kampány keretében a UPS három amerikai jótékonysági szervezet számára 1 és 100 ezer dollár közötti összeget ajánl fel minden kívánságért, melyet a “#WishesDelivered” taggel ellátva töltenek fel a cég közösségi oldalainak valamelyikére.

A négyéves Carson megkapta amit nagyon szeretett volna: egy, az igazihoz megszólalásig hasonlító kis játékfurgont, valamint a méretre szabott UPS egyenruhát. A fiú nagyon örült a járgánynak, melyekbe még kis csomagok is kerültek. Az öröm pillanatai a lenti videón megtekinthetők.