A Volkswagen megállapodást kötött az egyik leginkább várt produkcióval, így a “Feláldozhatók 3” sztárjai Cannes-ban a német gyártó autóival jelentek meg. 
A szereposztás az akciófilmek hőseiről szóló “Ki kicsoda?” vetélkedőre emlékeztetett: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford. Ők mindannyian szerepelnek az “The Expendables 3”  című filmben, amelynek a bemutatója augusztus  15-én lesz.
Az összes főszereplő eljött Cannes-ba, hogy a filmet a fesztivál során népszerűsítse.  Ennek az “utazásnak” ugyancsak része volt az a 20 fekete Volkswagen Multivan, melyek a hét minden napján, napi 24 órában állnak a stáb rendelkezésére. 
A fényképezés során az Amarok modell is filmcsillagnak érezhette magát egy kis időre: a jármű Harrison Ford, a CIA-ügynököt játszó színész szolgálati gépkocsijaként szerepelt.
A Feláldozhatók sztárjai szeretnek pózolni 3
“Ilyen helyzetben az a legfontosabb dolog, hogy a programot percre pontosan megtervezzük, és ez tökéletesen meg is valósuljon.  A gépkocsipark szolgáltatása, és különösen a gépkocsik, illetve azok megbízhatósága mindebben az egyik legfontosabb elem. Valóban meg vagyunk elégedve azzal, hogy a Volkswagenben e feladathoz a lehető legjobb partnerre leltünk!” – nyilatkozta Jonathan Younger, az amerikai Millenium Films produkciós cég kreatív igazgatója. 
A Feláldozhatók sztárjai szeretnek pózolni 4
“Az erős férfiak és az erős autók összetartoznak, és éppen ezért boldogok vagyunk, hogy támogatást nyújthatunk ehhez a hollywoodi eseményhez”- tette hozzá Ramsis Moussa, a  Volkswagen Haszonjárművek marketingigazgatója.
A Feláldozhatók sztárjai szeretnek pózolni 5
A Feláldozhatók sztárjai szeretnek pózolni 6
A Feláldozhatók sztárjai szeretnek pózolni 7
A “Feláldozhatók 3” néhány előzetese már felkerült az internetre, és ha az előző részeket vesszük alapul, akcióban nem lesz hiány ezúttal sem, előbújik majd minden nézőből a nosztalgikus igazságosztó.