Hol máshol, mint éppen az eBayen látható jelenleg az a ketrec, amely korábban a Steven Spielberg által rendezett Jurrasic Park című film nyitójelenetében szerepel. A velociraptororok szállítására használt utánfutóban még egy életnagyságú dinó is van, aki talán a film forgatása óta ácsorog a rácsozott ablaknál. Gyorsan hozzá kell tenni:feltűnően jól tartja magát.

A Theme Park Connection által árverésre felajánlott dinószállítót eddig több mint 380 ezer alkalommal tekintették meg, és legalább 150 ajánlat érkezett rá az eBayen. A Jurrasic Park-rajongónak azonban meredek összeget kell kifizetniük a különleges relikviáért. A velociraptor-szállító aukciója ugyanis jelenleg százezer dollárnál jár, azaz átszámolva közel 24 millió forintba kerül.

Eladó a dínószállító 1
Eladó a dínószállító 2

Eladó a dínószállító

Eladó a dínószállító

Eladó a dínószállító 6
Eladó a dínószállító 7
Eladó a dínószállító 8
Fotó megosztása:
Eladó a dínószállító 9 Az igazsághoz persze az is hozzá tartozik, hogy a trailer siralmas állapotban van. A fa kasztniról lepergett a festék, egyes elemek pedig a földön hevernek. Ettől függetlenül annak, aki egyszer megveszi és felújítja, olyan relikvia birtokosa lesz, amely büszkén mutatja, hogy veszélyes a múltbéli dolgokat feltámasztani.

Olvasta, hogy élve eltemettek egy férfit az autójáért? Kattintson a képre!

Eladó a dínószállító 10