A gonosz elnyeri méltó büntetését – ez kellene, hogy minden kötekedő, okoskodó, kivagyi szájhős eszébe jusson, amikor olyat tesznek, amit nem kellene. 
Az alábbi felvételek egy kínai menetrend szerinti buszon készültek egy hete. A legelöl ülő utas már az első képkockákon is feszültnek látszik, csak félig ül a székén. Aztán egyszer csak felpattan és elkezdi piszkálgatni, majd ütögetni a sofőr fejét, miközben szemmel láthatóan hangosan becsmérli őt. 
A jelenetet megelőzően egy másik busz húz el mellettük; talán azt sérelmezte, hogy az ő járatuk komótosan haladt. 
Akárhogy is, az ütések elöl elhajolni igyekvő sofőrnek nincs ideje még a busszal is foglalkozni, így az rövid úton egy járdaszigeten köt ki. Ami ekkor történik, azt borítékolni lehetett volna az elejétől.
A busz legelejében hadonászó férfi rongybabaként zuhan bele a szélvédőbe, fejével bezúzva azt. A jelek szerint a sofőr is kapott egy kisebb ütést, de korántsem olyan látványosat, mint Hőbörgő Úr. 
Az esetnek egyébként ugyanaz a tanulsága, mint a karambolnak, amelyet egy, a villamossín kellős közepén üvöltöző autós szenvedett el: mindennek megvan a helye és az ideje, beleértve az anyázást is.