Heidi Andersson

Heidi Andersson

Kamion és szkander – ugye, hogy ez ugrik be?

A Volvo Trucks azonban már nem az immár korántsem botoxmentes Stallonét, de nem is egy frissebb, tesztoszterontól gőzölgő hím ikont, hanem egy hölgyet választott új ruházati kollekciójának népszerűsítéséhez. A nehéz-építőipari teherautó, az új FMX kampányához tartozik ugyanis egy ruhakollekció, melynek megtervezését állítólag ez a kocsi ihlette.

A Volvo Trucks a kilencszeres szkander-világbajnoknőt, Heidi Anderssont szerződtette, a kissé kínos marketingszöveg szerint ugyanis “az új Volvo FMX a világ egyik legkeményebb építőipari teherautója, amely erővel, kitartással és világszínvonalú műszaki tudással büszkélkedhet. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek Heidi Anderssont is jellemzik”.

Ez már az ő filmje:

Az új kollekció a Volvo Trucks webshopjában már megtalálható,  térbeli valójában pedig a a moszkvai Comtrans Show-n leplezik le, melyen Heidi Andersson is részt vesz.

Az együttműködés részeként Heidi Andersson és a Volvo Trucks egy tréningprogramot is kifejlesztett, ami sajnos nem a Stallone-klipben látható bozótrácson húzódzkodásra alapul, de bizonyára igen egészséges.

Heidi Andersson:

– 33 éves
– született: Ensamheten, Svédország
– súly/magasság: 65 kg/170 cm
– kilenc világbajnoki aranyérem
– öt világbajnoki ezüstérem
– három világbajnoki bronzérem
– két Európa-bajnoki aranyérem

Az első szervezett szkanderversenyt 1952-ben Kaliforniában rendezték. Az első világbajnokságot 1992-ben tartották, amely azóta egy évenként megrendezendő eseménnyé fejlődött. A versenyben a két versenyző a könyökét egy asztalra helyezi, és fogja egymás kezét. Az első személy, aki lenyomja az ellenfél kezét az asztalra, nyer. A versenyzők különböző súlycsoportokban versenyeznek. A nők nők ellen versenyeznek, a férfiak férfiak ellen.