Az Element Palazzo fantázianevű lakóbusz 2 millió fontba, azaz nagyjából 700 millió forintba kerül. Ezért az összegért a vásárló kényelmes, franciaággyal felszerelt hálószobát, wellness kikapcsolódásra is alkalmas fürdőszobát, padlófűtést, valamint nagyképernyős tévét is kap. A jármű utastere többféle kialakítással készülhet, attól függően, hogy a megrendelő hány személyt szeretne kényelmesen szállítani.

A háromtengelyes, hatkerekű jármű különlegessége az úgynevezett „Sky Lounge”-funkció, melynek segítségével a tulajdonos egy gombnyomással felnyithatja a fedett tetőteraszt, amely egyedi világítással és bárszekrénnyel is felszereltek. A jachtokra emlékeztető felső tető mellett a karosszériában ügyesen elrejtett kerekek, a lenyíló oldalsó lépcsők, valamint a konvencionális formákkal szembeszegülő szélvédő-kialakítás miatt, a lakóbusz könnyedén összetéveszthető egy luxushajóval.

Talán a címben szereplő módon lehetne a legjobban jellemezni azt a méregdrága járművet, melyet a bécsi székhelyű Marchi Mobile kínál, elsősorban arab olajmilliárdosok számára. Az arany bevonatú lakóbuszban még tetőterasz is van.

A hálószobában kényelmes franciaágy található

A hálószobában kényelmes franciaágy található

Bár az alapkivitel arany-bevonattal készül, a luxus-lakókocsi ettől függetlenül fehér színben is rendelhető. A menetközben felkerült szennyeződések letakarítására pedig nem szükséges a tulajdonosnak az autómosóba mennie, hiszen az önmosó-rendszer segítségével könnyedén megtisztítható a jármű külső oldala. A sofőr kényelméről a kifordítható bőrülés, valamint az ergonomikus műszerfal gondoskodik.

 „A célunk nem az volt, hogy egy új luxusjárművet alkossunk, hanem az, hogy elindítsunk egy új korszakot. Ezt egy tökéletes mesterművel sikerült megtennünk. – nyilatkozta a Marchi Mobile szóvivője a járműről, aki szerint a Dubai bemutatót követően jelentősen megnőtt az érdeklődés a különleges lakóbusz iránt.

Forrás
: Daily Mail