Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 1
Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 2

Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból

Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból

Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 11
Devolro Biablo: szélsőségesen ésszerű expedíciós szerkezet
Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 13
Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 14
Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 15
Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 16
Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 17
Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 18
Fotó megosztása:
Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 19


Nyújtott limuzin páncélozott pick-upból 20


A Devolro Diablo egy Toyota Tundra óriás-pickupra épülő, masszív és különösen dögös expedíciós gépezet, amely a közelmúltban könnyedén teljesített egy tizenhatezer kilométeres kirándulást Szibériában. 
A különleges abroncsokon gördülő, húsz centivel megemelt hasmagasságú, sűrített levegős differenciálzárral felszerelt jármű 187 literes üzemanyagtartályt kap, kemping kivitelében komplett lakóautói funkciót lát el, ha nem is olyan kényelmesen, de maradéktalanul. 
Miközben egy ilyen világjáró extrém terepjárónak nagyon is van létjogosultsága, annak a furcsa szerzetnek, amelyet a gyártó annak alapjaira felhúzott, nem feltétlenül. 
A Devolro eleve nem szívbajos, és a Harman Kardon hifitől a bőrkárpitig mindent beépít autóiba, a külön néven nem nevezett, ezért vélhetőleg egyedi autónak megmaradó strecth limó a pick-upok rettegett hátsó üléssorát fényűző buliszobára váltja. 
Az utolsó négyzetcentiméterig (talán ütésvédelmi megfontolásokból is) bőségesen kárpitozott beltérben minibár, házimozi és minden egyéb van, ami az utasok szórakoztatásához szükséges – bár akinek terepen ilyen segédletre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát, az talán jobb, ha marad a városban.