Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 1
Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 2

Átütötte a lakókocsit az égi ürülék

Átütötte a lakókocsit az égi ürülék

Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 9
Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 10
Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 11
Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 12
Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 13
Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 14
Fotó megosztása:
Átütötte a lakókocsit az égi ürülék 15


Egy lakókocsi fürdőszobájának tetején és padlóján csaknem fél méter átmérőjű lyukat ütött a repülőgép vécéjének fagyott tartalma. A nem is annyira szokatlan eset a nagy-britanniai Pattinghamban történt.

A lakókocsi tulajdonosát álmából riasztotta a becsapódás robaja, szerencséjére nem volt a lakókocsiban, hanem a közeli házában.  Caroline Guy kinézett az ablakon, de nem látott semmi furcsát, később amikor a lakókocsihoz ment akkor vette csak észre a rombolást. A mobil otthont két éven át, novemberig használta, amíg folyt az épület felújítása.  Ha akkor történik az eset komolyabb baj is történhetett volna.

Zajlik a Genfi Autószalon. Kattintson ide a legfrissebb autós újdonságokért!
    
A brit polgári légihatóság szóvivője szerint feltehetően szivárgott a repülő egyik tartálya. Hozzátette, hogy az ilyen esetek rendkívül ritkák, de előfordulnak. Évente akár két tucat eset is előfordul. Sőt az utóbbi 40 évben Nagy-Britanniában ötször embert talált el hasonló jégdarab.
   
2009-ben egy 76 éves bristoli lakos ölében landolt egy grapefruit-nagyságú szennyjég, miközben a férfi békésen ücsörgött kertjében. A jég csak zúzódásokat okozott.