Az MAN osztrák leányvállalatán, az ÖAF cégen keresztül nyitotta meg 15 évvel ezelőtt első értékesítési- és szervizközpontját Dunaharasztiban, a vállalat pedig ma már Győrben, Pécsett és Tiszaújvárosban is rendelkezik saját kirendeltséggel. A hazai képviseletek elsősorban új és használt járművek értékesítését, 24 órás alkatrészbeszerzést, továbbá teljes körű szervizszolgáltatásokat nyújtanak ügyfeleik részére.

10 éves az MAN Baranya megyei szervizközpontja

10 éves az MAN Baranya megyei szervizközpontja

Az MAN pécsi kirendeltsége 10 évvel ezelőtt nyitotta meg a kapuit. A Baranya megyei képviseletnél jelen pillanatban tizenhárom fős csapat dolgozik, ennek köszönhetően egy időben hat járműszerelvény egyidejű javítását tudják egyszerre elvégezni. A technikai karbantartás mellett az ügyfelek igénybe vehetik a műszaki vizsgáztatási, a tachográf illesztési, illetve hitelesítési szolgáltatásokat, továbbá az éjjel-nappal hívható segélyszolgálatnak köszönhetően a bajba került sofőrök gyors segítségnyújtásban részesülhetnek.
10 éves az MAN Baranya megyei szervizközpontja

10 éves az MAN Baranya megyei szervizközpontja

A rendezvényen a cég több típusa is látható volt a kis- és közép kategóriás TGL/TGM járművektől, a nehézkategóriás TGX teherautókon keresztül, egészen az MAN Lion’s City turistabuszig, de a vendégek megtekinthették az MAN alvázra épült NABI Sirius-t is. A jelenlegi típuspaletta felvonultatása mellett különleges felépítményű járművek is megjelentek Pécsett. A faaprítógép, illetve egy lószállító jármű mellett Simán Károly 1973-as veterán kamionja is látható volt, továbbá az Oxxo Truck Racing Team egyik versenykamionja is helyet kapott a rögtönzött kiállításon. Míg a gyerekeket zenés előadás, ugrálóvár, távirányítású autók, mókajárgánypark várta, addig a felnőtteket streetfighter show és az MAN saját dolgozókból összeállt házi zenekara, a Rock MeNBand, valamint az Irigy hónaljmirigy koncertje szórakoztatta.