Minden, amit a Stralis Hi-Way-ről csak tudni lehet 1

Az új Stralisból is kínálnak Ecostralis kivitelt, Ecoswitch, Ecofleet és TPMS jár hozzá, akár 10 %-al kevesebbel is beéri

Az új Stralisból is kínálnak Ecostralis kivitelt, Ecoswitch, Ecofleet és TPMS jár hozzá, akár 10 %-al kevesebbel is beéri

Az igazi kamionrajongóknak nagy öröm, ha egy gyár minden részletében bemutatja kamionját. Régebben a papíralapú katalógusokat bújva ismerhettük meg az új típusok szolgáltatásait, a nyomtatott képeket nézegetve képzelhettük el, milyen lehet egy kamion vezetőfülkéjében ülni, kezelni a rendszereket, teljesíteni a fuvarfeladatot. Ma, a videómegosztók korában nincs is olyan gyártók, aki valamilyen formában ne használná ki a mozgókép adta lehetőségeket és azt, hogy ilyen módon mind a lelkes rajongók, mind a komolyan kamionvásárlást fontolgató meglévő és leendő ügyfelek is megismerhetik új járműveiket, szolgáltatásaikat.

Az Iveco az új Hi-Way bemutatásával most túlteljesítette a megszokott szintet, mivel a 14 darab, nagyjából másfél perces videóban nem csak egy-egy kiragadott részletet, hanem szinte az egész nyergesvontatót, annak minden funkcióját bemutatja. Bár a videók alatt a nem túl bonyolult nyelvezetű magyarázó szöveg angolul hangzik el, a könnyebb érthetőség érdekében a feliratozás bekapcsolására is van mód, sőt szükség esetén egy automata fordítórendszer még magyarra is lefordítja a feliratokat, bár kétes minőségben, kis kreativitással mégis érthető módon.

Érdemes hát negyed órát rászánni és végignézni a videókat mindenkinek, aki valamiért érdeklődik a kamionok iránt, sok érdekes részletre fény derül.

1. Formatervezés és aerodinamika

2. Biztonság – Xenon fényszórók és nappali menetfény

3. Kényelem és ergonómia – Éjszakai légkondicionálás

4. Kényelem és ergonómia – Vezetőülés

5. Kényelem és ergonómia – Sofőrháló

6. Kényelem és ergonómia – Műszerfal

7. Kényelem és ergonómia – Tárolók és hűtő

8. Technológia és telematika – Iveconnect

9. Technológia és telematika – Vezetési stílus értékelő

10. Biztonság – Vezető-figyelmeztető rendszer

11. Biztonság – Sávelhagyás-figyelmeztető rendszer

12. Technológia és telematika – Kamionos navigáció

13. Hatékonyság

14. Teljesítmény