Martin Lundstedt 1967-ben született, mesterszintű műszaki végzettséggel rendelkezik és jelenleg a Scania ügyvezető alelnöki pozícióját tölti be, valamint a franchise és gyári értékesítés felelőse. 1992 óta a Scania dolgozója, amikortól több különböző vezetői pozíciót is betöltött a cégnél: 2001-től 2005-ig Franciaországban irányította az ipari műveleteket, majd a kamionos üzletág alelnöke lett, végül 2007-ben került jelenlegi pozíciójába.

A Scania igazgatóságának két tagja, Jan Ytterberg, pénzügyi vezérigazgató-helyettes és Christian Levin, az értékesítés és a szolgáltatás-menedzsment vezetője továbbra is eddigi pozíciójában marad, míg Per Harlberg, aki jelenleg a kutatás-fejlesztést és az értékesítést irányítja, átkerül a gyártás és a logisztika élére, ahol Anders Nielsent váltja, aki ekkor elfoglalhatja az MAN Truck & Bus AG elnök-vezérigazgatói székét.

Perl Harberg pozíciójába az 1958-as születésű Dr. Harald Ludanek kerül, aki a mérnöki tudományok doktora és ezidáig a Volkswagen AG járműfejlesztési vezetője volt. Az 1970-es születésű Henrik Henriksson szintén igazgatósági széket kap, mivel Martin Lundstedtet váltja a franchise és a gyári értékesítés élén. Henriksson úr műszaki téren szerzet bachelor fokozatot és eddig a kamionos üzletág alelnöke volt.

Új pozíciót is létrehoztak az igazgatóságban, amit az 1967-es születésű Andrea Fuder beszerzési vezetőként tölt majd be. Fuder asszony mesterszintű műszaki és üzleti végzettséggel rendelkezik és jelenleg a Volswagen AG belső beszerzési vezetője. Új széket kap az 1958-ba született Kent Conradson, a HR-részleg vezetője is, aki műszaki bachelor fokozattal bír és jelenleg a Scania emberi erőforrás-támogatási alelnöke.