A Goodyear Racing kamionabroncsokat tavaly óta kizárólag a TRO (Truck Racing Organisation) terjeszti, így a csapatok a TRO hivatalos weboldalán, vagy közvetlenül a pályán is megrendelhetik a szükséges gumikat, ahol a TRO munkatársai fel is szerelik azokat. Az abroncsokat a TRO tárolja és juttatja el a versenypályára a Robineau Logistics segítségével, ahol, ha a készlet engedi, közvetlenül is meg lehet vásárolni azokat. Hogy a gumikat igazságosan osszák szét, a TRO és a FIA minden egyes futam előtt sorsolással dönti el, hogy melyik készlet melyik csapathoz kerül.

A TRO a FIA versenyek Goodyear Racing abroncsainak biztosításán túl tesztekhez és nemzeti kamionversenyekhez is kínál Goodyear gumiabroncsokat, ahol szakképzett abroncsszerelő-csapatot és kiválóan felszerelt szervizterületet is biztosít, hogy a gumik felszerelését és centrírozását helyben is elvégezhessék. Az abroncskezelés RFID (rádiófrekvenciás azonosító) segítségével történik, amelynek révén a FIA szakemberei meggyőződhetnek róla, hogy a nevezők a jóváhagyott gumikat használják és ezzel megfelelnek az abroncsokra vonatkozó igen szigorú előírásoknak.

A Goodyear 2004 óta kínál abroncsokat kamionversenyekhez. A 315/70 R22,5 Goodyear Truck Racing modellt kifejezetten az európai kamionversenyek elvárásainak megfelelően fejlesztették. Alapja a Goodyear Regional RHS kormányzott abroncsnál már ismert technológia, különleges futókeverékkel és mintázattal, amelynek a minden helyzetben kiváló tapadás és a versenypálya-használat mellett is kiemelkedő élettartam köszönhető.