A klasszikus amerikai csőrös kamiont mintázó távirányítós gép nyomatékban is hajaz példaképére. Lazán elvontatja az utána kötött Nissan  Patrol-t, sőt alkalomadtán személyszállításra is alkalmas.

A klasszikus amerikai csőrös kamiont mintázó távirányítós gép nyomatékban is hajaz példaképére. Lazán elvontatja az utána kötött Nissan Patrol-t, sőt alkalomadtán személyszállításra is alkalmas.

A távirányítós autók már rég nem a tízévesek szórakozása. Hatalmas üzlet és komoly függőséget okozó hobbi, ami szép lassan kitermeli a maga vadhajtásait.

A vérkomoly driftversenyektől kezdve egészen a miniatűr traktorhúzásig szinte minden megtalálható, és a belsőégésű, vagy elektromos motorral szerelt gépek már meglepő teljesítményre is képesek. Jobban gyorsulnak, mint a legkomolyabb versenyautó, és vígan cikáznak 100 km/h feletti tempóval az aszfalton.

Lassan megszokja szemünk a látványt, de mostani felfedezett újra hűha ráncokat varázsol a csodálkozó orcára. A klasszikus amerikai csőrös kamiont mintázó távirányítós gép nyomatékban is hajaz példaképére. Lazán elvontatja az utána kötött Nissan  Patrol-t, sőt alkalomadtán személyszállításra is alkalmas.


A Peterbilt 359 élethű mása nem csak a vontatás miatt érdekes, építése is megér néhány sort. Az egész egy megszállott olasz, Luca Bordin keze munkáját dicséri, tehát szó sincs szériában gyártott játékszerről. Ő maga barkácsolta az üvegszálas karosszériát, építette be a 750 Watt teljesítményű elektromos motort, és fejlesztette ki az élethű kiegészítőket. A kipufogókból gomolygó fehér pamacsokért például, egy diszkókban használatos füstgép a felelős.


Az építésről folyamatosan friss információt kapunk Bordin Facebook oldalán, ahol már körvonalazódik a terv következő eleme, egy a kamionhoz illő vontatmány.