Ezúttal a Vezess Értékbecslőben egy Ford Mondeo szerepel, a Mark3-as sorozat végéről, a letaglózó erejű 2,2 TDCi dízellel és igen gazdag felszereltséggel. Ezt a használt Ford Mondeót Varga Tibor vizsgálta át a vásárlás előtt és jó szívvel azt mondhatta róla mai tulajdonosának, hogy vegye meg azonnal. Vásárlás előtt próbáljatok minél többet megtudni a kinézett használt autóról! A törések, a vízkár, a gazdasági totálkáros kifizetések feltérképezése fájdalmas kiadásoktól kímélhet meg benneteket.

Ez a 2006-os, Németországból behozott autó 260 798 km-rel érkezett stábunkhoz. Lehet, hogy ez soknak tűnik, de kicsit sem az, főleg nem 15 évesen egy dízel autótól. Tulajdonosa, Tünde arra használja az ötajtós Ford Mondeót, amiben az a legjobb: autópályán utazik vele nagy távolságokra.

850 000 forintért megvett, példásan karbantartott autója jó példa rá, hogy lehet egymillió forint alatt jó utazóautót találni. Ezzel szeretnénk mindenkibe lelket önteni, aki egymillió forint körüli összeget tud vagy hajlandó autóvásárlásra szánni és azt tapasztalja, hogy az eladó autók zöme reménytelen.

Videós használtautó-átvizsgálások: a Vezess Értékbecslő többi epizódját itt találjátok.