Bár a Bugattinak így is bőven akad megrendelése a Chironra és bizonyára a 110. évfordulóra készített, limitált szériás példányok, valamint a Divo is hamar elfogynak majd, nem tétlenkednek és valami igazán különlegessel készülnek a Genfi Autószalonra. Először a Bugatti Type 57 SC Atlanticról tettek fel skiccet, ami egyből felkeltette az érdeklődést.

Beindultak a találgatások, hogy vajon mire készülhet a Volkswagen keze alatt lévő francia márka. Netán újra gyártanák a különleges típust? Nem lenne idegen, hiszen a veterán autók piaca minden eddiginél jobban szárnyal és az Aston Martin, valamint a Jaguar is szép pénzeket kér ma megépített régi autóiért. Ám a következő kis videók már eloszlatták a kételyeket, akárcsak maga a vállalat.

A Bugatti ugyanis annyit tett hozzá, hogy nem áll szándékukban újra gyártani Atlanticot, ám a filozófiát, ami mentén készült, szeretnék a mai korhoz igazítani. Ez egyelőre még mindig nagyon sejtelmes, de több mint valószínű, hogy csupán egy újabb limitált széria erejéig tér vissza a legendás név. Jean Bugatti alkotása az Atlantic, mely az Aérolithe koncepció nyomán készült 1936-ban. Mindössze három példányt készítettek belőle, amiből kettő a mai napig megvan. Persze milliárdos értéket képvisel, az egyik épp az autókat is gyűjtő Ralph Lauren divattervező tulajdonában van.