Hagyományosan mindig a legerősebb és leggyorsabb Ferrari modellből készült a Mansory Stallone, mely jelen pillanatban a 812 Superfast. A német tuningcég villámgyorsan előállt saját kreációjával, amit a Genfi Autószalonon láthatott először a nagyközönség. Természetesen az autón nyoma sincs a Ferrari ágaskodó lovas eblémájának, a helyén mindenütt a Mansory logója szerepel, a sárvédő pajzsmotivumát is az tölti ki. Biztosan költséges lett volna egyedi elemet legyártani az autóhoz.

Egyre nagyobb divat a kollázs jellegű karbon, amivel például a Veyron teljes karosszériáját beborították, de a Ferrari esetében is gazdagon használtak belőle, ahol csak lehetőség nyílt rá. Az orron átvariálták a légbeömlőket, a legfeltűnőbb változás azonban a hatalmas hátsó szárny, melyre ugyan a széria 812-esnek nem volt szüksége, de a Mansorynál úgy gondolták, hogy ebben az esetben ez elengedhetetlen elem, ahogyan a kétemeletes diffúzor is bizonyára aerodinamikailag megalapozott.

A leggyorsabb Ferrari sem menekült a Mansory elől 2

Az utasteret fekete és vörös bőrrel borították, amit gazdagon mért karbon dekorelemekkel és sárga varrásokkal, valamint szegélyekkel tettek kerekebbé, hogy harmonizáljon az elöl 21, hátul 22 colos Yavin alufelnik mögött látható féknyergekkel.

A 6,5 literes, szívó V12-es teljesítményét 830 lóerőre pumpálták, mellé 740 Nm csúcsnyomaték társul. Már a 800 lovas Ferrari 812 Superfast is 2,9 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet, így valószínűleg a Mansory is hozza ezt a dinamizmust.