Zajos kavalkád, kedves olaszos káosz, repülő autó, szupersportkocsi és a Vezess stábját magyarul üdvözlő hölgy, aki 15 éve dolgozik az Italdesignnál: igazi karneváli hangulatot találtunk a 2017-es Genfi Szalon legjobb hangulatú standjánál. Íme:

Pedig csak egy, pontosabban két ordas blöff volt ez az egész. A Zerouno egy átöltöztetett Lamborghini Huracan (ami viszont egy átöltöztetett Audi R8). Jól néz ki (nem is tudna máshogy, hisz az Italdesign készítette), de valójában nem önálló modell.

Új Repülő Autó készül, illetve dehogy készül. De azért megnéztük! 1
Új Repülő Autó készül, illetve dehogy készül. De azért megnéztük! 2

Új Repülő Autó készül, illetve dehogy készül. De azért megnéztük!

Új Repülő Autó készül, illetve dehogy készül. De azért megnéztük!

Új Repülő Autó készül, illetve dehogy készül. De azért megnéztük! 5
Új Repülő Autó készül, illetve dehogy készül. De azért megnéztük! 6
Fotó megosztása:

A repülő autó pedig alig több 3D-s koncepciórajznál. Szó se róla, lelkesítő a gondolat, hogy egy utasfülkét hol kerekes alvázra rakunk és úgy suhanunk vele, hogy egy drón alá kötjük és átröpüljük vele a dugót, de a pedál és kormány nélküli, teljesen autonóm közlekedési eszköz még nagyon-nagyon a jövő. Azért pár technikai adatot kaptunk a nem létező szerkezetről. Kerekeken gurulva 80 lóerős motor és 15 kWh-s akku gondoskodik 130 km-es hatótávról, 100 km/h-ra korlátozott végsebesség mellett. A nyolcrotoros multikopterrel összekapcsolva a kabin végsebessége a levegőben is 100 km/h, a hatótáv pedig a 70 kWh-s akuval és a 182 lóerős összesített teljesítménnyel szintén 100 km körül alakul.