Zajos kavalkád, kedves olaszos káosz, repülő autó, szupersportkocsi és a Vezess stábját magyarul üdvözlő hölgy, aki 15 éve dolgozik az Italdesignnál: igazi karneváli hangulatot találtunk a 2017-es Genfi Szalon legjobb hangulatú standjánál. Íme:

Pedig csak egy, pontosabban két ordas blöff volt ez az egész. A Zerouno egy átöltöztetett Lamborghini Huracan (ami viszont egy átöltöztetett Audi R8). Jól néz ki (nem is tudna máshogy, hisz az Italdesign készítette), de valójában nem önálló modell.

Ötletnek hatalmas a drónautó, kár hogy nem lesz belőle semmi

A repülő autó pedig alig több 3D-s koncepciórajznál. Szó se róla, lelkesítő a gondolat, hogy egy utasfülkét hol kerekes alvázra rakunk és úgy suhanunk vele, hogy egy drón alá kötjük és átröpüljük vele a dugót, de a pedál és kormány nélküli, teljesen autonóm közlekedési eszköz még nagyon-nagyon a jövő. Azért pár technikai adatot kaptunk a nem létező szerkezetről. Kerekeken gurulva 80 lóerős motor és 15 kWh-s akku gondoskodik 130 km-es hatótávról, 100 km/h-ra korlátozott végsebesség mellett. A nyolcrotoros multikopterrel összekapcsolva a kabin végsebessége a levegőben is 100 km/h, a hatótáv pedig a 70 kWh-s akuval és a 182 lóerős összesített teljesítménnyel szintén 100 km körül alakul.