Infiniti Project Black S: ezen a titokzatos néven fut az Infiniti és a RenaultSport F1 csapat közös projektje, amelynek keretében nem is egy modellt, hanem egy egész modellcsaládot szeretne felépíteni a japán prémium gyártó.

Az Infiniti Q60 kupé alapjaira felépített, az ígéretek szerint meglehetősen elfajzott tanulmányautó egy, a közutakon eddig soha nem használt hibrid technológiát fog hasznosítani.

A Forma 1-es hibrid rendszerekben gyökeredző megoldás részleteiről egyelőre nem beszél a gyár (annyit lehet tudni, hogy nem mechanikus, hanem elektromos energia formájában tárolják a lassításkor felszabaduló mozgási energiát), ám már hétfőn kora este fellebbentik a fátylat a szuperkupéról, amely késlekedés nélkül rendelkezésre álló erőtöbbletet, intenzív gyorsítóképességet ígér.

A nagy felhajtás ellenére elképzelhető, hogy végül semmi nem lesz a szuperhibridből: a Project Black S legfontosabb szerepe ugyanis az, hogy felmérje, van-e egyáltalán érdeklődés az Infiniti esetleges sportmodelljei (cégcsoporton belüli példáknál maradva ld. Nissan Nismo, Renault R.S.) iránt.