Egy hűséges vásárlóknak és márkakereskedőknek tartott, premier előtti eseményen kattintották el az első és eddigi egyetlen fotót arról az autóról, amely ha minden igaz, a következő évtizedre meghatározza a McLaren utcai autóinak a fejlesztési irányát.

A várakozások szerint 720S néven piacra lépő autó formavilága és ezzel együtt aerodinamikája teljes mértékben eltér az eddigiektől: más az orr kialakítása, az oldalajtó mögött nincsenek légbeömlők, a tető pedig elképesztő hirtelenséggel zuhan alá, mintha csak egy vadászrepülőgép pilótafülkéjére borulna. A far maga is szokatlanul alacsony, ami teljesen felborítja az autó arányait, de biztosak vagyunk benne, hogy normálisan megfotózva, vagy pláne élőben egészen rendben lévőnek találnánk a dizájnt.

Műszakilag az eddig megszokott építési elvek továbbfejlesztésével találkozhatunk majd: marad a teljesen szénszálas szerkezetű monocoque váz, épp csak jó húsz kilóval könnyebbnek mondják, és a jelek szerint a felfelé nyíló ajtó is megmarad. Szintén nem változik a 3.8 literes V8-as motor, amelyből a típusjelzési szokások értelmében 720 dühös ló tör majd elő. Az autó egyébként állítólag pályán gyorsabb lesz, mint a P1 szuperhibrid. De ne szaladjunk ennyire előre, spekulációk helyett tényekkel március elején szolgálhatunk.